Su 2.4. Chapple-kirppis: Kesän asut ja juhlat 

Kuvassa on kaksi nuorta naista kirppispöydän ääressä. Toinen ihastelee käsissään pitämäänsä kesäistä mekkoa. Taustalla on vaaterekki, jossa on kesävaatteita.

On aika suunnata katse kohti tulevaa kesää. Tervetuloa klo 12–15 ostoksille tai myymään erityisesti vaatteita kesän lämpimille keleille ja ihaniin juhliin. Myyntiin voi ottaa myös kesäjuhliin sopivia lahjoja ja tarvikkeita.

Ohjeet myyjille, vinkit ja pöytien sekä vaaterekkien varausohjeet löydät klikkaamalla tästä.

 

Huhtikuun Chapple-kirppis järjestetään sunnuntaina 2.4. klo 12–15. Sen teemana on Kesän asut ja juhlat eli myyjillä voi olla myynnissä vaatteita kesän lämpimille keleille tai kesän juhliin vaatteita tai lahjoja. Myyjillä saa olla myynnissä muutakin kuin valittuun teemaan liittyviä tavaroita. Varaa mukaan paljon pientä käteistä, osan myyjien kanssa voi maksaa myös MobilePaylla. 

Lasten leikkihuone ja nuorten huoneen biljardipöytä ovat käytössä kirppiksen ajan. Kahvi-, tee- ja mehutarjoilu vapaaehtoisella maksulla Kirkon Ulkomaanavulle. Leivonnaisia on myynnissä. Tilaan mahtuu noin 20 myyntipistettä. Nähdään kirppiksellä.

Chapple sijaitsee Isossa Omenassa M.E.E.T-aukiolla, O’Learys ravintolan yläpuolella toisessa kerroksessa, LähiTapiolan ja Nordea Premium bankingin välissä. Iso Omena -sovellukseen rekisteröityneille on tarjolla ilmaista parkkiaikaa hallista 4 tuntia, ilman rekisteröintiä 2 tuntia. Lähimmät parkkihallit: Suomenlahdentieltä ramppi alas, Parkit P1A, P2 ja P3.