La 18.3. Vegaaninen brunssi: Chapple goes vegan

Tiesitkö, että lihansyönnin vähentäminen on maapallon kantokyvyn kannalta vielä tehokkaampi ympäristöteko kuin hävikin pienentäminen? Suosit sitten vegaanista ruokaa eettisistä-, terveys- tai ympäristösyistä, niin tule testaamaan vegaaninen brunssi la 18.3. klo 11–13.  Paikkana on Chapple, Iso Omena. Aikuiset 12 €, koululaiset 4 €. Vain korttimaksu.

Klikkaa tätä linkkiä ja ilmoittaudu brunssille:

Ilmoitathan kaikki paikalle tulevat henkilöt, myös pienet lapset. Ilmoittautumisen voi tarvittaessa perua sähköpostivahvistuksessa olevan linkin kautta, jolloin paikka vapautuu seuraavalle.

Perunavegenakkisalaattia (G, M), bataattiherkkusienisalaattia (G, M), viinilehtikääryleitä ja sellerisalaattia (G, M), paahdettua nyhtökauraa sweetchilikastikkeessa (M), punajuuripyöryköitä ja majoneesikastiketta (G, M), vegaaninen luomuleipävalikoima (M), hummusta (G, M), guacamolea (G, M), kirsikkatomaatteja (G, M), tortillachipsejä (G, M), kauragurttia (M), mustikkaraakakakkua (G, M), vadelmamurukakkua (M), luomuhedelmiä (G, M), appelsiinimehua (G, M), reilun kaupan luomukahvia ja -teetä. Muutokset mahdollisia.

Järjestäjä Olarin seurakunta. Chapple on seurakunnan tila Ison Omenan metroasemapäädyn toisessa kerroksessa.