18.11. Valoa Kaamokseen!

Löydä läsnäolon taikaa, anna kehon liikkeen hoitaa ja musiikin ilahduttaa! Lepää meditaatio-hengitysrukouksessa. Koe laulun iloa. Lastenhoito ja kahvitarjoilu. La 18.11. klo 11–15.

Rentouttavaa niska-selkäseudun Asahi-terveysliikuntaa, joka onnistuu arkivaatteissa. Nauti kahvihetkestä laulaja, pop/jazz-lauluopettaja Susanna Erosen esiintyessä. Susannan workshopeissa pääset kokeilemaan laulutekniikkaan ja lauluun liittyviä asioita, aiempaa taustaa ei vaadita! Anna kehosi ja mielesi levätä istumameditaatio- ja hengitysrukoushetkissä ja löydä läsnäolon taikaa hyvinvointiammattilaisen Miia Moision johdatuksella. Lapsille ja vanhemmille yhdessäoloa perhemeditaatiossa. Lastenhoito. Herkkusuille hattaraa, naposteltavaa ja kahvitarjoilu. Tule yksin tai yhdessä!

 

Aikataulu 

Klo 11.10
Asahi-terveysliikuntatuokio
Perhemeditaatiohetki

Klo 11.30
Läsnäolon taikaa -alustus

Klo 12.00
Perhemeditaatio
Meditaatio- ja hengitysrukoushetki

Klo 12.30
Susanna Erosen konsertti ja yhteislauluja

Klo 13.00
Meditaatio- ja hengitysrukoushetki
Lauluworkshop

Klo 13.30
Asahi-terveysliikuntatuokio ja läsnäolon taikaa -alustus

Klo 14.15
Meditaatio- ja hengitysrukoushetki
Lauluworkshop

Aikataulu on suuntaa-antava.

 

Lauluworkshop

Susanna Eronen

Pop/jazz-laulunopettaja Susanna Eronen vetää päivän aikana kaksi lauluworkshopia.

Workshoppien aikana jokainen halukas pääsee yhdessä muiden kanssa kokeilemaan ja kuulemaan laulutekniikkaan ja laulamiseen liittyviä asioita. Workshoppiin osallistumiseen ei vaadita aiempaa laulu- tai musiikkitaustaa eikä nuotinlukutaitoa.

 

Miia Moisio

Asahi-terveysliikunta

Asahi on suomalaisten kehittämää rentouttavaa niska-, hartia- ja selkäseudun terveysliikuntaa, johon voit osallistua tavallisissa vaatteissa. Rentouttavassa Asahi-hetkessä rentoutetaan niskaa, hartioita ja selkää seisoma-asennossa. Asahi ei ole kuntojumppaa. Kesto n. 20 min.

Istumameditaatio – ja hengitysrukoushetket, kesto n. 15 min.

Löydä läsnäolon taikaa -alustus
Miia Moision alustus noin 20 min, jonka jälkeen voi esittää kysymyksiä.