Ti 13.12. Kauneimmat joululaulut perheille

Kauneimmat joululaulut perheille ti 13.12. klo 18 Chapplessa. Uutta, vanhaa, iloista, perinteistä tai nostalgista. Niistä ovat Kauneimmat joululaulut tehty. Tule laulamaan ja eläytymään joulutunnelmaan koko perheen voimin.

La 3.12. Perheiden pikkujoulu

Perheiden pikkujoulua vietetään Chapplessa la 3.12. klo 10-13. Piparin tuoksua, tonttujen juoksua! Pikkujoulussa tonttuillaan, jumpataan, lauletaan ja koristellaan pipareita. Riisipuuro- ja glögitarjoilu. Leikkihuone auki.

Ruokailuvälineet ja syksyinen kattaus.

La 26.11. Kiitospäivä – Thanksgiving

We will celebrate Thanksgiving together with the Suomi-Amerikka association in Espoo. We will have handicrafts and activities for children and adults. As well, we will have a live music performance of the ex-Voice of Finland competitor Astrid Nicole singing American hits.

Nuotteja ja joulukuusen koristeita.

La 10.12. Kauneimmat joululaulut Palvelutorilla

Tervetuloa mukaan Ison Omenan palvelutorille laulamaan Kauneimpia joululauluja lauantaina 10.12. klo 15–16. Laulattamassa väkeä Palvelutorilla on Olarin seurakunnan kanttori Päivi, juontajana yhteisötyöntekijä […]

La 22.10. Family Edition Disco

Koe lauantaiaamupäivän huumaa discon pyörteissä klo 10 – 13. Tule oppimaan uusimmat discomuuvit huippuopettajien johdolla. Leikkihuone avoinna. Välipalatarjoilu.

Kuvassa henkilö ottaa ruokaa noutopöydästä lautasellleen.

La 8.10. kasvisruokabrunssi

Kasvisruokabrunssi la 8.10. klo 11–13, Chapple, Iso Omena. Aikuiset 15 eur, koululaiset 5 eur.  Pienille lapsille leikkihuone. 

Su 6.11. Chapple-kirppis: Äijäkirppis

Marraskuun Chapple-kirppis järjestetään sunnuntaina 6.11. klo 12–15. Sen teemana on ”äijäkirppis” eli kaikkea teemaan sopivaa miesten ja poikien vaatetta, kirjoja, harrastus- ja […]

Kuvassa on kaksi nuorta kirppiksellä. Toinen tutkii myynnissä olevaa peliä.

Su 4.12. Chapple-kirppis: Pelit

Vuoden 2022 viimeinen Chapple-kirppis järjestetään sunnuntaina 4.12. klo 12–15. Sen teemana on pelit. Kierrätyslahjoja suosivat voivat löytää kirppikseltä pukinkonttiin vaikkapa lauta- ja videopelejä.

Su 2.10. Chapple-kirppis: Sisustus

Chapple-kirppis on sunnuntaina 2.10. klo klo 12–15. Sen teemana sisustus. Tervetuloa tekemään löytöjä tai myymään itselle tarpeetonta. Pöytävaraukset vain netissä. Lasten leikkihuone on avoinna kirppiksen […]