Su 5.2. Chapple-kirppis: Naisten vaatteet (~18–40 v.)

Kuvassa on kaksi nuorta, pitkätukkaista naista kirppispöydän äärerssä.

Kevään ensimmäisellä kirppiksellä teemana on (~18–40 v.) naisten vaatteet. Tervetuloa ostoksille klo 12–15 tai myyjäksi. Myynnissä saa olla muutakin kuin vaatteita.


Ohjeet myyjille, vinkit ja pöytien sekä vaaterekkien varausohjeet löydät tästä klikkaamalla.

Vuoden 2023 ensimmäinen Chapple-kirppis järjestetään sunnuntaina 5.2. klo 12–15. Sen teemana on (~18–40 v.) naisten vaatteet. Myyjillä saa olla myynnissä muutakin kuin valittuun teemaan liittyviä tavaroita. Varaa mukaan paljon pientä käteistä, osan myyjien kanssa voi maksaa myös MobilePaylla.

Lasten leikkihuone ja nuorten huoneen biljardipöytä ovat käytössä kirppiksen ajan. Kahvi-, tee- ja mehutarjoilu vapaaehtoisella maksulla Kirkon Ulkomaanavulle. Leivonnaisiakin on myynnissä. Tilaan mahtuu noin 20 myyntipistettä. Nähdään kirppiksellä.

Chapple sijaitsee Isossa Omenassa M.E.E.T-aukiolla, O’Learys ravintolan yläpuolella toisessa kerroksessa, LähiTapiolan ja Nordea Premium bankingin välissä. Iso Omena -sovellukseen rekisteröityneille on tarjolla ilmaista parkkiaikaa hallista 4 tuntia, ilman rekisteröintiä 2 tuntia. Lähimmät parkkihallit: Suomenlahdentieltä ramppi alas, Parkit P1A, P2 ja P3.