Su 10.9. Parkkihallikirppis Isossa Omenassa

Vaatteita rekillä.

Parkkihallikirppis su 10.9. klo 11–14, kauppakeskus Iso Omena, Suomenlahdentie 1, Espoo. Tapahtumaan voit tulla tekemään hienoja löytöjä tai myymään itselle tarpeetonta tavaraa. Varaa mukaan käteistä. Osalle myyjistä voi maksaa MobilePaylla.  Kirppis järjestetään Ison Omenan uuden puolen parkkihallissa P2 (ajo halliin Suomenlahdentien rampista). Tapahtumassa on kahvitarjoilu 1 € (maksu käteisellä tai MobilePaylla Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon). Järjestäjinä kauppakeskus Iso Omena ja Chapple. Chapple on Olarin seurakunnan toimitila kauppakeskuksessa.

MYYNTIPAIKAN VUOKRA JA VARAAMINEN:

Myyntipaikkoja on 40. Yhteen myyntipaikkaan kuuluu kaksi vierekkäistä pysäköintiruutua, joista toiseen voi ajaa auton. Myyntipaikan vuokra 10 € maksetaan saavuttaessa käteisellä (tasaraha) tai MobilePaylla. Paikkavuokra lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.

Paikan varaaminen (ja peruminen) onnistuu vain internetissä Espoon seurakuntien ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittaudu myyjäksi tästä.

OHJEITA MYYJILLE:  

Myyjät voivat saapua paikalle klo 10 alkaen. Autolla tulevien myyjien on saavuttava ennen tapahtuman alkamista klo 11 ja turvallisuussyistä myyntipaikalta voi ajaa pois vasta tapahtuman päätyttyä. Myyntipaikan tulee olla tyhjä klo 15 mennessä. Myyntipaikkaa ei voi itse valita, vaan myyjät ohjataan paikoille saapumisjärjestyksessä. Huomioithan tavaroidesi esille laittoa suunnitellessasi, että parkkihallin lattialla on likaa ja kiviä ja mahdollisesti myös kosteutta.

Myyntipaikoilla ei saa myydä piraattituotteita, aikuisviihdettä, päihteitä tai lääkkeitä, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, huonekasveja, herkästi syttyviä aineita, täytettyjä eläimiä, veitsiä, teräaseita tai niiksi luokiteltavia tuotteita eikä viallisia sähkölaitteita.

Parkkihallikirpputorilla yksityiset ihmiset myyvät käytettyä (yksittäiset myyntipaketissa olevat tuotteet sallitaan), itseltään ylijäänyttä tavaraa. Uuden tavaran massamyynti sekä trokaus on kiellettyä. Myytävän tavaran tulee olla ehdottoman siistiä, puhdasta ja tuotteiden tulee olla ehjiä. Rikkinäiset, likaiset ja vahvasti tuoksuvat sekä myyntipaikoille kuulumattomat tuotteet poistetaan myyntipaikoilta ilman erillistä ilmoitusta.

Huolehdi vaihtorahaa asiakkaille.

Parkkihalliin ei saa jättää eikä parkkihallin roskiksiin laittaa myymättä jääneitä tavaroita.

Pysäköinti on myyjille ilmaista eikä kuluta päivittäistä ilmaista pysäköintiaika. Jos olet Taskuparkki-sovelluksen käyttäjä, laitathan sovelluksesta kameratunnisteen pois päältä ennen halliin ajoa.

Mikäli sairastut tai olet muuten estynyt saapumaan, peruutathan pöytäpaikan vahvistussähköpostista tulleen linkin kautta. Näin voimme antaa paikan seuraavalle jonossa olevalle.


5 VINKKIÄ MYYJILLE:

  1. Älä myy tavaroita tai vaatteita, jotka ovat rikkinäisiä tai likaisia.
  2. Lataa MobilePay ja muista varata vaihtorahaa! Maksut onnistuvat nopeasti sovelluksella, mikäli asiakkaalla ei ole käteistä.
  3. Hinnoittele viisaasti! Mieti, paljonko itse maksaisit kyseisestä tuotteesta käytettynä. Hinnat voi laittaa näkyviin tuotteisiin, vaikka maalarinteipillä tai pienellä kyltillä pöytään (”Vaatteet 1–5 €” / ”kaikki DVD:t 1 €”).
  4. Huomioi sesonki! Esim. kesävaatteita ei ehkä kannata myydä syksyllä.
  5. Mainostaa tapahtumaa! Jaa tapahtuman mainosta somekanavissasi tai kutsu kavereitasi paikalle! Ison Omenan kauppakeskus ja Olarin seurakunta mainostavat tapahtumaa omissa viestintäkanavissaan.