La 10.4. livestream-konsertti Eve & Ossi

Eve & Ossi tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista lauluäänistään, herkistä tulkinnoistaan, vuorovaikutteisesta läsnäolostaan ja puhuttelevista lauluistaan. Duon lyriikat käsittelevät tuorein sanankääntein, rehellisesti ja hoitavasti arkisia asioita, ihmissuhteita ja elämän kipupisteitä. Kaiken taustalta löytyy toivoa antava luottamus armolliseen Jumalaan.

Livestream ja tallenne 10.4. klo 17 alkaen Chapple Iso Omena -YouTube-kanavalla.

Suora katselulinkki: https://youtu.be/TV7_6lK_EE8

Eteläpohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Duo julkaisi ensimmäisen levynsä, pienieleisistä virsisovituksista koostuvan Virren sävelillä -albumin, kesällä 2015. Sen jälkeen pari on keskittynyt oman musiikin tekemiseen. Marraskuussa 2016 valmistui Toisen silmin -niminen kakkosalbumi ja lokakuussa 2018 kolmas pitkäsoitto, Yksi niistä.

Konsertin järjestäjä Olarin seurakunta. Tallenne on katsottavissa 12 päivän ajan konsertin jälkeen.

Kuvauspaikkana Chapple, joka on Olarin seurakunnan tila kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa. Ei paikalla olevaa yleisöä. 

Kuva: Jani Laukkanen

evejaossi.fi 

facebook.com/evejaossi 

instagram.com/evejaossi/ 

https://www.youtube.com/channel/UC8azYuAravAIs2ME-O-4RdQ