13.4. Kasvisruokabrunssi

Kasvisruokabrunssi la 13.4. klo 11–13. Aikuiset 10 €, koululaiset 3 €. Käteismaksu. Ei pöytävarauksia. Lapsille leikkihuone. #ekopaasto
Nyhtökauraa sweet-chilikastikkeessa (M), kasvispyöryköitä (G, M) ja kermaviilikastiketta (G, L), kasvisnakkeja (G, VL), ranskanperunoita (G, M), keitettyjä kananmunia feta-pinaatti-raejuusto-kermaviilikastikkeella (G, L), peruna-sienisalaattia (G, L), leipäjuustosalaattia (G, L), punajuurisalaattia (G, L), merileväsalaattia (M), vihanneksia, juustoja, maalaispatonkia (M) ja punajuurihummusta, porkkanariisipiirakoita (L) ja appelsiinimarmeladia, ruisleipää (M) ja Keijua (M), hedelmiä, suklaapiirakkaa (L), porkkanaleivos (L), jogurttia (L), omena-punaherukkamehua, kahvia, teetä ja kaakaota (L).

Järjestäjä Olarin seurakunta. Chapple on seurakunnan tila Ison Omenan uuden puolen toisessa kerroksessa.

#Ekopaasto on Suomen ev.-lut. kirkon kampanja, jolla innostetaan liittymään pääsiäispaastoon tavalla, joka auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Tänä vuonna Ekopaasto-kampanja haastaa tekemään oman paastolupauksen ja jakamaan sen somessa Ekopaasto-aihetunnisteella. Chapple-brunssien paastolupaus on lisätä kasvisruuan osuutta brunssitarjoiluista. Kirkon uuden energia- ja ilmastostrategian tavoitteena on hiilineutraali kirkko vuoteen 2030 mennessä.