Chapple-kirppis

Chapple-kirppis järjestetään yleensä kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 12–15. Se on mukava tapahtuma, jonne voit tulla tekemään hienoja löytöjä tai myymään itselle tarpeetonta. Lasten leikkihuone on avoinna kirppiksen ajan. Tapahtumassa on kahvitarjoilu vapaaehtoisella maksulla Kirkon Ulkomaanavulle. Leivonnaisia on myynnissä myös. Tiloihimme mahtuu noin 20 myyntipistettä, jotka sijaitsevat samassa salissa.

Isossa Omenassa Chapple sijaitsee M.E.E.T – aukiolla, O’Learys ravintolan yläpuolella toisessa kerroksessa, LähiTapiolan ja Nordea Premium bankingin välissä (Katso karttakuva sivun lopussa.) Iso Omena -sovellukseen rekisteröityneille on tarjolla ilmaista parkkiaikaa hallista 4 tuntia. Lähimmät parkkihallit: Suomenlahdentieltä ramppi alas, Parkit P1A, P2 ja P3. 

Tulevat kirppispäivät:

Myyjiltä toivotaan erityisesti myyntiin teemojen mukaisia tuotteita. Muutakin tavaraa voi olla myynnissä.

4.12. Pelit                                                   Varaa paikka painamalla TÄSTÄ

TAMMIKUUSSA JA KESÄLLÄ EI OLE KIRPPISTÄ!

5.2. Naistenvaatteet (18–40 v)                  Varaa paikka painamalla TÄSTÄ

5.3. Vapaa-ajan tarvikkeet                         Varaa paikka painamalla TÄSTÄ

2.4. Kesän asut ja juhlat                             Varaa paikka painamalla TÄSTÄ

7.5. Sisustus ja lastenvaatteet                    Varaa paikka painamalla TÄSTÄ

PAIKKAVUOKRA JA PÖYDÄN VARAAMINEN:

Vuokra maksetaan käteisellä myyntipäivän lopussa. Vuokratuotot lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavulle. Myyjien tulee tuoda mukanaan henkarit. Paikan varaaminen (ja peruminen) onnistuu vain internetissä. Paikan voi varata maksimissaan kahdelle kerralle kaudessa, ja vain sellaisille kerroille, kun sinulla on kyseisen teeman mukaista tavaraa myytävänä. Max. 2 henkilöä myymään pöydälle. Linkit ylempänä. Paikkanumerot saat tietoosi tapahtumaan tullessasi.

• 5 € Pöytäpaikka (sis. pöydän 80 x 140 cm, oman rekin tuonti sallittu)

• 10 € Rekkivuokra + pöytäpaikka (sis. vaaterekin + pöydän 80 x 140 cm)

OHJEITA MYYJILLE:

Myyjät voivat tuoda myyntituotteita tilaan klo 11–11.30. Parkkihallista voi tuoda tavaraa ostoskärryillä. Ovet ovat auki asiakkaille klo 12–15. Myyjien tulee poistua tilasta klo 16 mennessä. Tilaan ei saa jättää myynnissä olevia tavaroita, emme ota lahjoituksia vastaan. Tapahtumassa saa myydä käytettyä, ehjää tavaraa ja vaatetta ja käsitöitä (ei pelkästään käsitöitä). Ei saa myydä elintarvikkeita, K-18-tuotteita (pois lukien esim. videopelit, kauhuelokuvat) eikä isoja huonekaluja. Huolehdi vaihtorahaa asiakkaille. Lähin pankkiautomaatti on bussiterminaalitasolla, eri päädyssä kuin metroaukio. Tilasta löytyy eväitä varten jääkaappi, mikroaaltouuni sekä astiat. Mikäli sairastut kirppisviikonloppuna, peruutathan pöytäpaikan vahvistussähköpostista tulleen linkin kautta.

5 vinkkiä myyjille:

1. Älä myy tavaroita tai vaatteita, jotka ovat rikkinäisiä tai likaisia.

2. Lataa MobilePay ja muista varata vaihtorahaa! Maksut onnistuvat nopeasti sovelluksella, mikäli asiakkaalla ei ole käteistä.

3. Hinnoittele viisaasti! Mieti paljonko itse maksaisit kyseisestä tuotteesta käytettynä. Hinnat voi laittaa näkyviin tuotteisiin, vaikka maalarinteipillä tai pienellä kyltillä pöytään (”Vaatteet 1-5e” / ”kaikki DVD:t 1e”).

4. Muista kirppiksen teema ja ota myyntiin teeman mukaisia tuotteita. Muutakin saa myydä. Teeman lisäksi kannattaa huomioida sesonki (esim. talvivaatteita ei kannata myydä keväällä)!

5. Mainostaa tapahtumaa! Esimerkiksi jakamalla Facebook-tapahtumaa ( syksyn kirppikset: https://fb.me/e/2N03PlQth ) tai kutsu kavereita paikalle!

Seurakunta mainostaa tapahtumaa mm. omilla some-tileillään, perheiden postituslistalla, Kirkko & kaupunki -lehdessä, Espoon Puskaradio-ryhmissä sekä muissa alueryhmissä.