Chapple-kirppis

Chapple-kirppis järjestetään yleensä kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 12–15. Se on mukava tapahtuma, jonne voit tulla tekemään hienoja löytöjä tai myymään itselle tarpeetonta. Lasten leikkihuone on avoinna kirppiksen ajan. Tapahtumassa on kahvitarjoilu vapaaehtoisella maksulla Kirkon Ulkomaanavulle. Leivonnaisia on myynnissä myös esim. koululuokkien tai järjestön retkikassojen kerryttämiseksi. Tiloihimme mahtuu noin 20 myyntipistettä, jotka sijaitsevat samassa salissa.

Isossa Omenassa Chapple sijaitsee M.E.E.T. – aukiolla, toisessa kerroksessa. Iso Omena -sovellukseen rekisteröityneille on tarjolla ilmaista parkkiaikaa hallista 4 tuntia. Lähimmät parkkihallit: Suomenlahdentieltä ramppi alas, Parkit P1A, P2 ja P3. 

Syksyn 2022 kirppispäivät:

Syksyllä myyjillä on erityisesti myynnissä teemojen mukaisia tuotteita. Muutakin saa tavaraa voi olla myynnissä.

4.9. Merkki- ja juhlavaatteet

2.10. Sisustus

6.11. Äijäkirppis

4.12. Pelit

PAIKKAVUOKRA JA PÖYDÄN VARAAMINEN:

Vuokra maksetaan käteisellä myyntipäivän lopussa. Vuokratuotot lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavulle. Myyjien tulee tuoda mukanaan henkarit. Paikan varaaminen (ja peruminen) onnistuu vain internetissä. Paikan voi varata maksimissaan kahdelle kerralle kaudessa, ja vain sellaisille kerroille, kun sinulla on kyseisen teeman mukaista tavaraa myytävänä. Max. 2 henkilöä myymään pöydälle. Linkki pöydän varaamiseksi lisätään tähän myöhemmin.

• 5 € Pöytäpaikka (sis. pöydän 80 x 140 cm, oman rekin tuonti sallittu)

• 5 € Pelkkä vaaterekkipaikka (sis. vaaterekin)

• 10 € Rekkivuokra + pöytäpaikka (sis. vaaterekin + pöydän 80 x 140 cm)

OHJEITA MYYJILLE:

Myyjät voivat tuoda myyntituotteita tilaan klo 11–11.30. Parkkihallista voi tuoda tavaraa ostoskärryillä. Ovet ovat auki asiakkaille klo 12–15. Myyjien tulee poistua tilasta klo 16 mennessä. Tilaan ei saa jättää myynnissä olevia tavaroita, emme ota lahjoituksia vastaan. Tapahtumassa saa myydä käytettyä, ehjää tavaraa ja vaatetta ja käsitöitä (ei pelkästään käsitöitä). Ei saa myydä elintarvikkeita, K-18-tuotteita (pois lukien esim. videopelit, kauhuelokuvat) eikä isoja huonekaluja. Huolehdi vaihtorahaa asiakkaille. Lähin pankkiautomaatti on bussiterminaalitasolla, eri päädyssä kuin metroaukio. Tilasta löytyy eväitä varten jääkaappi, mikroaaltouuni sekä astiat. Mikäli sairastut kirppisviikonloppuna, peruutathan pöytäpaikan vahvistussähköpostista tulleen linkin kautta ja ilmoita asiasta chappleisoomena(at)gmail.com.

5 vinkkiä myyjille:

1. Älä myy tavaroita tai vaatteita, jotka ovat rikkinäisiä tai likaisia.

2. Lataa MobilePay ja muista varata vaihtorahaa! Maksut onnistuvat nopeasti sovelluksella, mikäli asiakkaalla ei ole käteistä.

3. Hinnoittele viisaasti! Mieti paljonko itse maksaisit kyseisestä tuotteesta käytettynä. Hinnat voi laittaa näkyviin tuotteisiin, vaikka maalarinteipillä tai pienellä kyltillä pöytään (”Vaatteet 1-5e” / ”kaikki DVD:t 1e”).

4. Muista kirppiksen teema ja ota myyntiin teeman mukaisia tuotteita. Muutakin saa myydä. Teeman lisäksi kannattaa huomioida sesonki (esim. talvivaatteita ei kannata myydä keväällä)!

5. Mainostaa tapahtumaa! Esimerkiksi jakamalla Facebook-tapahtumaa. Löydät sen Facebookista hakusanalla ’Chapple-kirppis’. Myynnin edistämiseksi kirppis-viikolla (viimeistään torstai-illalla) voit lähettää kuvia valikoiduista tuotteistasi osoitteeseen chappleisoomena(at)gmail.com, niin laitamme kuvat FB-tapahtumaan. Tai voit perjantaina-aamuna julkaista Instagram-stories-kuvia ja “tägätä” kuviin @chappleisoomena.

Seurakunta mainostaa tapahtumaa mm. omilla some-tileillään, perheiden postituslistalla, Kirkko & kaupunki -lehdessä, Espoon Puskaradio-ryhmissä sekä muissa alueryhmissä.