Aikuiset

Chapple Hangout

Ma–Pe klo 13–16 / Mon–Fri at 13–16

Viihtyisä kohtaamispaikka kaikille aikuisille. Tervetuloa pysähtymään, pelaamaan tai vaikka juttelemaan kaveriporukalla. Tarjolla välipala (1 €) klo 14.30-15.30. Paikalle voi tulla yksin tai yhdessä. Työntekijä tavattavissa keskustelua varten. Tervetuloa!

A cozy meeting place for all adults. Welcome to have a break, play games or to chat with your friends. Snack available (1 €) from 2.30 pm – to 3.30 pm. Come alone or with your friends. Staff available for discussion. Welcome!

fb: Chapple Hangout

Brunssi

Brunssi järjestetään noin kerran kuukaudessa, yleensä lauantaisin klo 11–13. Aikuiset 15 €, koululaiset 5 €, pienet lapset ilmaiseksi. Vain käteismaksu, kortti ja MobilePay eivät käy. Syyskuun brunssi on vain aikuisille.

Jatkossa kaikille brunsseille pitää ilmoittautua verkossa olevalla lomakkeella. Varauksen pystyy myöhemmin myös itse perumaan verkossa, jos ei pääsekään tulemaan.

Osa brunsseista saattaa olla teemabrunsseja, jolloin myös hinta voi poiketa normaaalista.) Leikkihuone avoinna brunssin ajan. Brunssin teema ja ruokalistasta tulevat chapple.fi-sivulle viimeistään brunssiviikolla.

Chapple-kirppis

Chapple-kirppis järjestetään yleensä kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 12–15. Se on mukava tapahtuma, jonne voit tulla tekemään hienoja löytöjä tai myymään itselle tarpeetonta. Lasten leikkihuone on avoinna kirppiksen ajan. Tapahtumassa on kahvitarjoilu vapaaehtoisella maksulla Kirkon Ulkomaanavulle. Leivonnaisia on myynnissä myös esim. koululuokkien tai järjestön retkikassojen kerryttämiseksi. Tiloihimme mahtuu noin 20 myyntipistettä, jotka sijaitsevat samassa salissa.

Lue lisää pöytävarauksista ja Chapple-kirppisten teemoista kirppisten omalla sivulla.


Muut tapahtumat

Aikuisille järjestetään muita tapahtumia satunnaisesti, yleensä viikonloppuisin.