La 6.3. espoolaisia koomikoita -livestream

La 6.3. klo 17 yleisölle on luvassa striimin kautta paikallisten, aloittelevien stand up -koomikoiden esityksiä. Lavalle nousevat Panu Heikkinen, Ville Pakarinen ja Karim Aldulaimi. Jokaisella on halu viihdyttää ja saada yleisö nauramaan.

Livestream & tallenne Chapple Iso Omena -YouTube-kanavalla (katsottavissa 12 päivää). Ei paikalla olevaa yleisöä.

Suora katselulinkki: https://youtu.be/j7XITZHlCLs


Lyhyesti illan esiintyjistä:

”Olen Ville Pakarinen, 28-vuotias, Leppävaaraan puoli vuotta sitten töiden perässä eksynyt turkulainen. Esiintyminen ja yleisön viihdyttäminen ovat aina vetäneet puoleensa ja reilu vuosi sitten uskaltauduinkin ensimmäistä kertaa stand-up lavalle. Pandemian takia meinasin jäädä yhden ”hitin” ihmeeksi, mutta onneksi nyt tarjoutui tilaisuus kavuta jälleen estradille. Stand upin lisäksi minut voi bongata viihdyttämässä myös improvisaatioryhmä Läsnäolopakon riveissä.”

”Olen Panu Heikkinen, 30-vuotias Espoon Vermossa elämän alkuaskeleet ottanut, sittemmin muualle muuttanut. Kiinnostus elämän koomiseen puoleen on vienyt Espoon Työnväenopiston stand-up-kurssille. Takana etäkurssi ja edessä keikka, joka on ensimmäinen laatuaan. Mikään ei siis voi olla paremmin.”

”Olen Karim Aldulaimi. Alun perin olen kotoisin Irakista. Muutin Suomeen 5 vuotta sitten Malesiasta. Minulla on maisterin tutkinto IT-alalta. Työskentelen nyt koulunkäynnin avustajana peruskoulussa Vantaalla. Aloin harrastamaan teatteria ja stand upia kolme vuotta sitten. Minua kiinnostaa kertoa erityisesti kulttuurieroista, stereotypioista ja millaista on ollut sopeutua Suomeen. Haluan kertoa tarinoita uudesta näkökulmasta ja samalla saada ihmiset nauramaan. Olen aina ollut kiinnostunut komediasta ja huumori on iso osa persoonaani.”

Tapahtuman järjestää Olarin seurakunta. Kuvauspaikkana Chapple, joka on Olarin seurakunnan tila Isossa Omenassa.

Suora katselulinkki: https://youtu.be/j7XITZHlCLs